Till och med slutet på augusti har vi ett något reducerat sommarschema – kolla in det längre ned på sidan. Den 1 september startar höstschemat med undantag för några kurser som drar igång en vecka tidigare (se evenemangssidan). För att få en överblick av höstschemat scrolla längst ned på sidan.

Observera att ingen undervisning äger rum vid ny/fullmåne (undantaget grundkurser). För andra tillfälliga schemaändringar (helgdagar etc) och övriga nyheter följ oss på Facebook, Instagram eller läs nyhetssidan/bloggen och abonnera på vårt nyhetsbrev. Alla klasser är drop-in utom grundkurser och workshops som kräver föranmälan. Nybörjare ska ha gått grundkurs innan de deltar på Mysoreklass. För en detaljerad beskrivning av våra klasser se sidan för klassbeskrivningar.

Det krävs portkod för att komma in i byggnaden, kontakta oss därför innan du kommer första gången. Vår adress och karta till studion i Malmö hittar du under Kontakt.

Vi öppnar 15 min före klass och du har tillgång till lokalerna då. På söndagar och helgdagar öppnar vi klockan 08.30.  På vardagar kan du som redan har klipp/månadskort komma för self-practice (oassisterad egenträning) efter Mysoreklassen ifall du tex försovit dig eller jobbat sent kvällen innan. Alla ombeds starta avslutande positioner senast med 20 minuter kvar på lektionen för att vara klara och ombytta när undervisningstiden är slut. För allas trevnad vänligen respektera våra riktlinjer (klicka för att läsa) när du kommer och tränar.

En fredag och en söndag varje månad ersätts Mysoren med guidad klass av första serien i Ashtanga yoga. Klassen lämpar sig för alla nivåer utom helt nybörjare men alla ombeds komma i tid (inget insläpp efter påbörjad klass).  Efter den guidade klassen på söndagar träffas vi för Tea&Talk, en halvtimmes diskussion om ett särskilt utvalt tema och svarar på yogarelaterade frågor. Du hittar alla datum för guidad klass  i översiktsschemat.

* Klicka på schemat för större bild