Vårens schema gäller tom den 31 maj 2021 – scrolla ner på sidan för att se en översikt. Under sommarmånaderna jun/jul/aug äger ett särskilt sommarschema rum – klicka här för att se det. Höstens schema startar den 1 september och kommer publiceras nedan i god tid före.

Våra Mysoreklasser hålls både live i shalan och online via Zoom. Är du intresserad av onlinedeltagande vänligen läs mer här. Observera att ingen undervisning äger rum vid ny/fullmåne (undantaget grundkurser). Tillfälliga schemaändringar (helgdagar etc) och övriga nyheter meddelas i vårt nyhetsbrev och/eller på nyhetssidan/bloggen  samt via sociala medier Facebook, Instagram. För allas trevnad vänligen respektera våra riktlinjer (klicka för att läsa) och våra särskilda Covid19 åtgärder när du kommer och tränar.

Vi öppnar 15 min före klass och du har tillgång till lokalerna då. På söndagar och helgdagar öppnar vi klockan 08.30. Alla klasser är drop-in utom grundkurser och workshops som kräver föranmälan. Sista drop-in tid på vardagar är 7.30 (såvida du ej ska stanna för self-practice) och 10.15 på helger.  Alla ombeds starta avslutande positioner senast med 20 minuter kvar på lektionen för att vara klara och ombytta när undervisningstiden är slut. På vardagar kan du som redan har klipp/månadskort komma/stanna för self-practice (oassisterad egenträning) efter Mysoreklassen ifall du tex försovit dig eller jobbat sent kvällen innan.

Det krävs portkod för att komma in i byggnaden, kontakta oss därför innan du kommer första gången. Vår adress och karta till studion i Malmö hittar du under KontaktNybörjare ska ha gått grundkurs innan de deltar på Mysoreklass. För en detaljerad beskrivning av våra klasser se sidan för klassbeskrivningar.

En fredag och en söndag varje månad ersätts Mysoren med guidad klass av första serien i Ashtanga yoga. Klassen lämpar sig för alla nivåer utom helt nybörjare men alla ombeds komma i tid (inget insläpp efter påbörjad klass).  Efter den guidade klassen på söndagar träffas vi för Tea&Talk, en halvtimmes diskussion om ett särskilt utvalt tema och svarar på yogarelaterade frågor. Du hittar alla datum för guidad klass  i översiktsschemat.

*klicka på schemat för större bild