ashtanga yoga malmö
Jag har i många år haft daglig huvudvärk och har länge haft problem med axlar, knä och rygg. Sedan jag kom i kontakt med Ashtangayogan för ca 6 månader är jag nästan fri från de problemen. Yogan har gett mig perspektiv på vad som är viktigt och att inte stressa till nästa mål. Isabella motiverar och sprider glädje i yogasalen. En av de första sakerna Isabella lärde mig i ashtangayogan var att för att komma dit man vill så krävs disciplin och tålamod. Det har jag tagit med mig såväl i solhälsningarna som i vardagen.
ashtanga yoga malmö
För snart tre år sedan upptäckte jag Asthangayoga när jag gick en nybörjarkurs med Isabella. Även om det inte var inte kärlek vid första ögonkastet var det något som fick mig att återvända gång på gång. Ganska snart upptäckte jag också att livet blev bättre på alla sätt när jag praktiserade regelbundet. Isabella är en fantastisk lärare som har förmågan att balansera ödmjukhet och disciplin i en perfekt blandning. Jag vet idag att Ashtangayogan alltid kommer vara en del av mitt liv. Den gör mig både stark och flexibel inför livets alla utmaningar.
ashtanga yoga malmö
Yogan gör mig varm, mjuk, flexibel och stark både i kropp och sinne. Med Isabella som lärare upplever jag ashtangayogan som mycket njutbar och aldrig enformig. Isabella har ett stort personligt engagemang för varje enskild elevs utveckling. Hon är en mycket kompetent lärare och coach med förmåga att hela tiden ge nya utmaningar utan att pusha för hårt eller tumma på säkerheten. Jag har stort förtroende för Isabella och känner mig mycket tacksam över att ha henne som lärare.
ashtanga yoga malmö
Isabella är en mycket kompetent yogalärare. Känner att jag med hjälp av hennes assistans kan praktisera på ett rätt och säkert sätt utan risk för skador. Är man stel som jag är Isabella väldigt hjälpsam med att anpassa och variera ställningar efter behov. En engagerad lärare vars undervisning jag tycker om!
ashtanga yoga malmö
Isabella är en riktigt duktig lärare med massor av passion och engagemang för yoga och att utveckla andra människor. Nästan direkt när vi träffades kände jag att hon såg mig som person och kunde hjälpa mig utifrån där jag var i min träning. Den veckan vi spenderade tillsammans på en retreat har verkligen öppnat en förståelse hos mig som jag tvivlar på att jag kunnat få från vem som helst.