Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

YOGA STOPS TRAFFICK – välgörenhetsklass

tisdag, mars 24, 2020
17:30
- 18:30

Cost: Gratis

UPPDATERING: PÅ grund av den nuvarande situationen med COVID-19 så flyttar vi detta event online! En livevideo startar omkring kl17:30 den 24 mars på Ashtanga Yoga Malmös facebook-sida. Läs nedan för mer information.

Yoga Stops Traffick (YST) är ett globalt yoga-event som anordnas i syfte att öka medvetenheten kring människohandel och för samla in pengar till anti-trafficking organisationen Odanadi Seva Trust som är baserad i Mysore, Indien.

Varje år i mars gör deltagare vid yogaskolor världen över 108 solhälsningar till stöd för Odanadi. I år är det 10-års jubileeum för det globala YST eventet som äger rum den 15:e Mars. Vi på Ashtanga Yoga Malmö deltar som vanligt men är lite sena i år och anordnar vårt bidrag till YST tisdagen den 24/3. Och i stället för 108 solhälsningar, samlas vi till en lugn, introspektiv kvällsklass med en kombination av sittande och gående meditation som passar bra till nymånen som infaller den dagen!

Klassen kommer äga rum i en livesändning online på Ashtanga yoga Malmös facebook-sida.

https://www.facebook.com/ashtangayogamalmo/

Livevideon startar cirka 17:30 (CET). Vi börjar med cirka 10 minuters sittande meditation följt av några enkla yogaställningar och avslutar med ytterligare en omgång sittande meditation. Klassen leds av Miho Hellén-Halme och tar cirka 35-40 minuter.

Klassen är gratis, men deltagarna uppmuntras att bidra ekonomiskt med ett valfritt belopp. Eftersom vi inte kan samla in kontanter i år vill vi be varje deltagare att donera direkt på Yoga Stops Trafficks websida. De av er som inte kan delta kan också bidra på detta sätt. https://adventureashram.charitycheckout.co.uk/page07852#!/

Låt oss hitta ett ögonblick av lugn tillsammans i denna tid av osäkerhet. Att stötta andra är ofta ett sätt att också stötta sig själv om man känner sig hjälplös.

För mer information om YST och den världsomspännande kampanjen läs här https://www.yogastopstraffick.org/

Se även denna korta film om Odanadis verksamhet: https://youtu.be/HznTXspORdk

Detaljer

Datum:
tisdag, mars 24, 2020
Tid:
17:30 - 18:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , , , , , , , ,

Arrangör

Ashtanga Yoga Malmö
Webbplats:
www.ashtangayogamalmo.se

Plats

Ashtanga Yoga Malmö
Grangatan 2
21214 Malmö
Sverige
+ Google Map