Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

YINYOGA & MEDITATION med Miho i sommar (3 tillfällen)

onsdag, juni 24, 2020
17:15
- 18:30

Cost: 175 SEK

Under sommaren 2020 leder Miho tre specialklasser i Yinyoga och meditation. Klasserna äger rum en gång per månad 24/6, 22/7 och 26/8 på plats i shalan samt online via mötesverktyget Zoom. Man kan delta alla gånger eller enskilda klasser. Läraren Miho Hellén-Halme är utbildad yinyogalärare och även regelbunden utövare av Ashtanga yoga.

Yinyoga är en lugn yogastil där man får tid att fördjupa sig i hur kroppen känns. Man stannar länge (2-3 minuter till att börja med) i enkla ställningar som görs liggande eller sittande. Vi vänder uppmärksamheten mot inre sensationer, försöker att hitta eventuella spänningar och slappnar av med hjälp av andningen. På så sätt stimuleras och töjs bindväven som håller samman samtliga organ och muskler i hela kroppen, samtidigt som vi skapar lugn och medvetenhet i sinnet. Det viktiga är inte hur ställningarna ser ut, utan hur du låter kroppen vara i nuet, hur du fokuserar på inre sensationer och tar dig tid att lyssna på kroppen. Yinyoga är ett perfekt komplement, både fysiskt och mentalt, till mer dynamiska träningsformer såsom Ashtanga yoga.

Klassen avslutas med 10-15 minuters guidad meditation. Alla är välkomna oavsett erfarenhet!

Tänk på att:

– ta med en kudde eller en filt (som man kan vika ihop och använda som sittkudde) att sitta på under meditationen. Yogablock och mindre filtar/handdukar kan också vara bra att ha.

– eftersom vi kommer att sitta/ligga stilla ganska mycket, se till att ha med en långärmad tröja för att inte frysa, om det är en kylig dag

Alla klasser anordnas i samarbete med vår partner Medborgarskolan. Anmäl dig och betala via deras hemsida

Detaljer

Datum:
onsdag, juni 24, 2020
Tid:
17:15 - 18:30
Pris:
175 SEK
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , , , ,

Arrangör

Ashtanga Yoga Malmö
Webbplats:
www.ashtangayogamalmo.se

Plats

Ashtanga Yoga Malmö
Grangatan 2
21214 Malmö
Sverige
+ Google Map