Vårt reguljära schema löper till den 23/12 (i jul och nyårshelgerna äger ett separat schema rum). Du hittar höstschemat längre ned på sidan. Det krävs portkod för att komma in i byggnaden, kontakta oss därför innan du kommer första gången. Vår adress och karta till studion i Malmö hittar du under Kontakt.

Ingen undervisning äger rum vid ny/fullmåne (undantaget grundkurser). För andra tillfälliga schemaändringar (helgdagar etc) och övriga nyheter följ oss på Facebook, Instagram eller läs nyhetssidan/bloggen och abonnera på vårt nyhetsbrev.

Alla klasser är drop-in utom grundkurser och workshops som kräver föranmälan. Nybörjare ska ha gått grundkurs innan de deltar på Mysoreklass.

Vi öppnar 15 min före klass och du har tillgång till lokalerna då. Detta betyder 06:00 på morgonen och 16:15 på eftermiddagen. På söndagar öppnar vi klockan 08.30. Senaste insläpp på Mysoreklass är 07:30 på morgnar, 17:30 på kvällar och 10:15 på söndagar. Du ombeds starta avslutande positioner senast med 20 minuter kvar på lektionen så att är klar och ombytt när undervisningstiden är slut. För allas trevnad vänligen respektera våra riktlinjer (klicka för att läsa) när du kommer och tränar.

En söndag varje månad ersätts Mysoren med guidad klass av första serien i Ashtanga yoga. Klassen lämpar sig för alla nivåer utom helt nybörjare men alla ombeds komma i tid (inget insläpp efter påbörjad klass).  Efter den guidade klassen träffas vi för Tea&Talk, en halvtimmes diskussion om ett särskilt utvalt tema och svarar på yogarelaterade frågor. Du hittar alla datum för guidad klass  i översiktsschemat.

* Klicka på schemat för större bild