Laddar Evenemang

« All Evenemang

YOGA STOPS TRAFFICK – välgörenhetsklass

tisdag, mars 24, 2020
17:30
- 18:30

Cost: Gratis

Yoga Stops Traffick (YST) är ett globalt yoga-event som anordnas i syfte att öka medvetenheten kring människohandel och för samla in pengar till anti-trafficking organisationen Odanadi Seva Trust som är baserad i Mysore, Indien.

Varje år i mars gör deltagare vid yogaskolor världen över 108 solhälsningar till stöd för Odanadi. I år är det 10-års jubileeum för det globala YST eventet som äger rum den 15:e Mars. Vi på Ashtanga Yoga Malmö deltar som vanligt men är lite sena i år och anordnar vårt bidrag till YST tisdagen den 24/3. Och i stället för 108 solhälsningar, samlas vi till en lugn, introspektiv kvällsklass med en kombination av sittande och gående meditation som passar bra till nymånen som infaller den dagen!

Genom att delta bidrar du till att sprida kunskap om den allvarliga och ökade exploatering av kvinnor och barn som pågår inte bara i Indien utan världen över. Ditt deltagande hjälper till att samla in pengar för att stödja Odanadi Seva Trusts viktiga arbete när det gäller förebyggande, räddning och rehabilitering av en del av kvinnor och barn i delstatens Karnataka, Indien.

Klassen börjar med ca 10-minuters sittande meditation följt av en stunds gående meditation samt några lätta, stretchande yogapositioner. Vi avslutar därefter med ytterligare en stunds sittande meditation. Totalt ca 45-50 minuters klass. Ledare är Miho Hellén-Halme

Klassen är kostnadsfri men deltagarna uppmuntras att bidra ekonomiskt med ett valfritt belopp (enbart kontant). Alla donationer går direkt och oavkortat till Odanadi. Det går även bra att bidra separat i det fall att du inte kan/vill komma till klassen. Du anmäler dig hos vår samarbetspartner Medborgarskolan Syd

För mer information om YST och den världsomspännande kampanjen läs här https://www.yogastopstraffick.org/

Se även denna korta film om Odanadis verksamhet: https://youtu.be/HznTXspORdk

Detaljer

Datum:
tisdag, mars 24, 2020
Tid:
17:30 - 18:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , , , , , , , ,

Arrangör

Ashtanga Yoga Malmö
Webbplats:
www.ashtangayogamalmo.se

Plats

Ashtanga Yoga Malmö
Grangatan 2
21214 Malmö
Sverige
+ Google Map