Laddar Evenemang

« All Evenemang

WORKSHOP with Vidwan Lakshmish Bhat 8-9 april

onsdag, april 8, 2020
17:00
- torsdag, april 9, 2020
12:00

Cost: 400SEK – 700SEK

Vi på Ashtanga Yoga Malmö är mycket hedrade och glada att välkomna Vidwan Lakshmish Bhat från Sharath Yoga Center i Mysore, Indien, till vår shala i Malmö. Under två dagar i april får vi en unik möjlighet att studera med en äkta indisk forskare. Lakshmish undervisar yogafilosofi på traditionellt Indiskt vis och han kommer introducera oss till den viktiga yogatexten ”Hatha Yoga Pradipika”liksom till chanting av specifika Ashtanga Yoga Mantras. För att inviga sin workshop kommer Lashmish också att hålla en speciell Ganesha puja för att avlägsna alla hinder till förmån för en framgångsrik workshop för oss alla.

Laksmish var både Isabellas och Saras första sanskrit- och chantinglärare och vi fortsätter att studera med honom när vi reser till Mysore. Lakshmishs besök i Malmö organiseras tillsammans med Astanga Yoga Köpenhamn där han också kommer att undervisa i två dagar innan han besöker Malmö.

Då workshopen hålls på engelska ber vi dig byta till den engelska versionen av vår hemsida (högst upp till höger) för att läsa om det detaljerade programmet, priser och anmälan. Du hittar även mer information om Laskmish samt alla platser han kommer att besöka under sin Europaturné.

Detaljer

Börjar:
onsdag, april 8, 2020<br />17:00
Slutar:
torsdag, april 9, 2020<br />12:00
Pris:
400SEK – 700SEK
Evenemang Kategorier:
, , , , ,
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , , , , ,

Arrangör

Ashtanga Yoga Malmö
Webbplats:
www.ashtangayogamalmo.se

Plats

Ashtanga Yoga Malmö
Grangatan 2
21214 Malmö
Sverige
+ Google Map