Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FRIDAY-FUN: Back to Basics – välgörenhetsklass

december 7, 2018
17:00
- 19:00

Seva – 108 solhälsningar till förmån för V-Care

Årets sista Friday-fun avslutar serien Back to Basics i givandets tecken. Att utöva yoga innefattar mer än att bara göra positioner på yogamattan. Seva – som betyder osjälviskt handlande – är också en viktig del av yogan.

Sedan några år stödjer Ashtanga Yoga Malmö/Lund i samarbete med Yogashala Stockholm organisationen V-Care i Mysore, Indien. Organisationen arbetar för att ge barn från de kastlösa grupperna utbildning och en bättre framtid. Du kan läsa mer om V-Care och om Seva  på vår sida om Karma yoga.

Vi gör enligt tradition 108 solhälsningar och samlar in pengar till V-Care. Du kan ge valfri donation antingen kontant på plats eller via swish 123 576 46 91. Att göra 108 solhälsningar har en särskild betydelse och utförs ofta som en ceremoni. Det tar ca 45 minuter att utföra och det är valfritt om man vill göra alla 108 eller enbart en del. Efter klassen fikar vi tillsammans.

Klassen kostar inget (utöver din donation) men anmäl dig gärna i förväg via K-Yoga/Medborgarskolan . Kan du inte delta men vill bidra med en donation är du välkommen att kontakta oss

Detaljer

Datum:
december 7, 2018
Tid:
17:00 - 19:00
Evenemang Kategorier:
, , ,
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , ,

Arrangör

Ashtanga Yoga Malmö/Lund

Plats

K-Yoga/Medborgarskolan
Grangatan 2
212 14 Malmö
Sweden
+ Google Map
Webbplats:
https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/k-yoga-i-malmo-och-lund/